Taste of Hvar Tour 2

Taste of Hvar Tour 2

location-iconJelsa, otok Hvar, Jelsa

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Taste of Hvar Tour 2, 26.05.2023. u Jelsa, otok Hvar, Jelsa

Sa zadovoljstvom najavljujemo početak prodaje ulaznica za Taste of Hvar tour koji je dio Wine,Olive And Heritage Festivala. Ova tura će vas odvesti na nezaboravnu gastronomsku avanturu kroz prekrasna mjesta na otoku Hvaru. Tijekom ture, imat ćete priliku kušati neke od najukusnijih lokalnih specijaliteta, upoznati se s tradicionalnom proizvodnjom maslinovog ulja i degustirati neka od najboljih vina s područja otoka Hvara. Ulaznice za Taste of Hvar Tour uključuje sve degustacije hrane i pića tijekom ture, stručno vodstvo i prijevoz. Broj mjesta je ograničen, stoga preporučujemo da svoje ulaznice kupite unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto.

Petak i subota uz večernji glazbeni program i degustacije hvarskih vina, maslinovog ulja, domaćih proizvoda, ponudu restorana sa mediteranskom hranom i delicijama posjetite u centralnom parku od 19:00 sati. Iznimno bogata enogastro ponuda približiti će vam kroz mirise i okuse hvarsku kulturu i baštinu.

 

Petak  26.05. 2023. (11h - 17h) 

10:30 polazak, parking Jelsa  

10:40 Muzej vinarstva vinogradarstva (do 11h40) / obilazak s vodičem 

12:30  OPG Ante Mateljan Babić (degustacija domaćih proizvoda)    

14:00 OPG Eva Čurin - degustacija maslinovog ulja  

15:30 Fjori Fora  -  (kratko predstavljanje proizvoda) Začini certificirano ekološkog samoniklog rasta na otoku Hvaru neizostavan su dodatak omiljenim jelima iz bogate tradicije dalmatinske kuhinje.

16:00 – 17:00  Fjori Fora  - Program otvaranja sezone, glazba (DJ) & mirisi Hvara

Podijeli događaj: