SVE - Goran Vugrinec - Best of specijal by LAJNAP

SVE - Goran Vugrinec - Best of specijal by LAJNAP

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SVE - Goran Vugrinec - Best of specijal by LAJNAP, 21.12.2021. u Klub Sax!, Zagreb

Želiš dobar, pardon, najbolji domaći stand-up? Ovo je to. Želiš najbolje od Gorana? Ovo je to.

ŠTO JE SVE?
Retrospektiva materijala kojeg je Goran pisao tijekom desetgodišnje karijere. I ne samo to, već su fore izbrušene do savršenstva i pomno odabrane te složene u BEST OF SPECIJAL od cca 100 minuta. U ovom showu nećete naći "li-la" ili "možda prođe" fore, već zaista najbolje od Gorana.Upoznat ćete kako je počeo sa stand-upom, što su mu roditelji rekli na to i kako su sakrili razočaranje. Ispričat će vam kako je biti luzer u školi i pomažu li u tome ortopedske cipele. Podijelit će s vama svoje trikove preživljavanja u digitalnom svijetu i kako se snaći u modernom društvu.

Sve u svemu - show najjačih fora Goranove karijere.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 50HRK
Na dan - 60HRK

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria

• Ulaznice možete kupiti i na dan predstave na ulazu u klub sat vremena prije početka

Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 20h, show kreće u 20:30h.
Molimo da poštujete sve mjere zdravstvene zaštite od COVID-19 te da održavate preporučenu društvenu distancu. OBAVEZNA JE UPOTREBA ZAŠTITNE MASKE ZA LICE PRI DOLASKU I KRETANJU PO KLUBU. Stolovi i stolci se NE SMIJU POMICATI.


TKO JE GORAN VUGRINEC?
Kažu za Gorana - intelektualac s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobre KRIP KVIZove.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE.

Podijeli događaj: