SuperMinds ft. Sean Ellis: Don't code what you don't understand

SuperMinds ft. Sean Ellis: Don't code what you don't understand

location-iconLauba, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za SuperMinds ft. Sean Ellis: Don't code what you don't understand, 27.09.2021. u Lauba, Zagreb

Konferencija SuperMinds ft. Sean Ellis: Don't code what you don't understand posvećena je data-driven razvoju proizvoda te timovima koji iza njega stoje.

Ellis je termin growth hacking skovao još 2010. godine, autor je bestsellera Hacking Growth, predavač je na Harvard School of Business, a u posljednjem je desetljeću pomogao nebrojenim tvrtkama poput Dropboxa da privuku korisnike.

Sam Sean Ellis održat će keynote predavanje “Using data and experimentation to accelerate growth” u kojem će sažeti saznanja iz više od desetljeća rada na metodologiji brzog rasta.

Sporteningov Ivo Krka bavit će se temom kako formirati i osnažiti timove da razvijaju vrhunske proizvode. Sa strane Superologyja, slijedit će ga Mario Lovreković s predavanjem "Najbolja prečica do inovacije", dok će CEO Superologyja, Ivan Lulić, ukratko ispričati kako stvoriti kulturu tvrtke koja potiče data-driven rast.

Ova poludnevna konferencija se održava uživo u prostoru Laube, a nakon programa organiziran je networking uz laganu zakusku.

Podijeli događaj: