SUMMER WINE HERITAGE FESTIVAL

SUMMER WINE HERITAGE FESTIVAL

Kaštel, Pula

O događaju

Prirodno i nezavisno je naš moto. Baština veznik.

Pula točnije 12 - 13.07.2019, dobiva svoj prvi mali nezavisni vinski festival. Summer Wine "Heritage" Festival održat će se u Povijesnom i Pomorskom muzeju Istre - Museo storico e navale dell' Istria, popularnom Kaštelu.

Festival je namijenjen svim hedonistima i ljubiteljima vina autohtonih sorti, dobre hrane, i zabave. Kroz dva dana festivala na jednom će se mjestu izmijeniti poznata imena gastronomske scene te izabrani vinari.

U jedinstvenom ambijentu, s pogledom na Pulu i rimski Amfiteatar, želimo vas uvesti u svojevrsno vinsko putovanje kroz hrvatske sorte, prirodna vina i upoznati vas sa stvaralaštvom vrhunskih malih vinara, ne isključujući iz vida i one koji su uvelike doprinijeli stvaranju iste.

Tijekom festivala moći će se degustirati preko 20 vrsta vina, „POP UP Vinoteke“, funkcionira poput vinskog dućana koji omogućuje kupnju vina po prommotivnim cijenama.

Za vrijeme trajanja festivala, prilagođen je i muzički program te dio s dodatnom ponudom hrane, piva i kave. U Summer Wine garden prostoru posjetitelji će moći pronaći osvježenje u dodatnoj ponudi pića, a nema sumnje kako će se ovaj prostor istaknuti idealnim za odmor i eventualni networking.

Chef Deniz Zembo, Ivan Pažanin i poznati pulski maestro Robert Perić prepoznali su projekt i njegovu kvalitetu te promotivni potencijal, stoga će 13.07.2019 udružiti snage kako bi upriličili dobrotvornu VIP večeru na krovu Kaštela „STARS UNDER THE STARS“. Jedinstven pogled na Arenu s krova Kaštela, uz vatromet povodom otvaranja Pula Film Festivala, i kulinarske majstorije vrhunskih šefova, zasigurno će biti kulisa za pamčenje ovoj večeri čiji prihod ide za projekt Domagoja Jakopovića „Ribafisha“ - #RokOtok pothvata kojim će u tri godine oplivati 50 hrvatskih nastanjenih otoka. 

*********
** 20 wineries
** 25 + wines
** 1 country
** VIP dinner on the roof / Stars under the stars
** Culinary delights / Lounge area
** Good vibes / fine music

#summerwine #wineheritage #seeyouinpula