Summer Point: Jura Stublić & FILM @hala trg

[OTKAZANO] Summer Point: Jura Stublić & FILM @hala trg

HALA Zagreb, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Događaj je odgođen i novi termin održavanja će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 04.08.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!Počelo je! Veliki koncerti vraćaju se u glavni grad.
Summer Point: 1. - 11.7.2020. HALA VRT
Hala predstavlja seriju koncerata

Goran Bare & Majke, Jura Stublić, J.R. August, Tram 11, Psihomodo Pop, Bolesna Braća, Vatra i Detour od 1. do 11. srpnja u Zagrebu

Iako izmjena pljuskova i vrućih dana daju naslutiti da je ljeto stiglo, ono što uistinu obilježava ljeto u Zagrebu, mnogobrojna su i zanimljiva događanja koja duge i tople dane 'na asfaltu' čine zanimljivim, noseći neku posebnu energiju. Svi koji su doživjeli zagrebačko ljeto znaju taj osjećaj lijenog a ugodnog vrućeg popodneva i večeri obojanih glazbom i smijehom, životom.

Iako je sve što se događalo posljednjih mjeseci sugeriralo da će ljeto i ljetna događanja biti na pauzi, vrijeme i okolnosti dopustile su da Zagreb polako uđe u svoje ljeto, ono pravo, a ovom najavom prvevelike serije koncerata, čini se da je staro normalno opet tu.

Tako će, desetak dana početkom srpnja, prostor ispred multimedijalne dvorane Hala biti ispunjen tim poznatim zagrebačkim ljetnim žamorom a koncerti koji su u najavi, obećavaju uistinu odličnu zabavu. Hala VRT donijet će, osim koncerata, stopostotni doživljaj ljeta, uz ambijent, gastro ponudu te pića kakva vrući dani zaslužuju.

Seriju odličnih koncerata 1. srpnja otvara J.R. August, glazbenik koji je obilježio proteklu godinu novim albumom, a potom silom osvojenih Porina. Nakon njega, u četvrtak 2. srpnja, na pozornici VRTa nastupit će sad već pomalo kultni dvojac Tram 11, koji će doslovno opjevati vrućinu gradskog asfalta. Petak, 3.7. rezerviran je za sve hitove benda Vatra dok će taj 'blok koncerata' kulminirati u subotu, 4. srpnja uz legendarnog Juru Stublića i njegov FILM.

U tjednu nakon, 8. srpnja, Bolesna Braća stupaju na scenu, uz ljetno izdanje Luke i Borne, a učetvrtak, 9. srpnja, snijeg, mjesec i sve razloge za ples donosi Detour. Ljetni vikend pun dobre glazbe, u petak 10. srpnja, otvaraju Goran Bare i Majke a cjelokupni koncept Hale VRT pod nazivom „Summer Point“, u subotu 11. srpnja, zatvara Psihomodo Pop.


Svoja vrata za druženje Hala VRT otvara od 16 sati dok koncerti počinju u 21 sat. Ulaznice za sve navedene koncerte mogu se nabaviti online na www.entrio.hr te na fizičkim prodajnim mjestima sustava Entrio, a osigurana je ograničena količina vikend ulaznica; gdje je moguća kupnja jedne ulaznice koja vrijedi za sva 4 koncerta u tom tjednom bloku, po vrlo povoljnoj cijeni.

Sve informacije, kao i cijene koncerata pojedinačno, nalaze se na www.entrio.hr

SUMMER POINT TIMELINE:
01.07. srijeda - J.R. August
02.07. četvrtak - Tram 11
03.07. petak - Vatra
04.07. subota - Jura Stublić i FILM

08.07. srijeda - Bolesna Braća
09.07. četvrtak - Detour
10.07. petak - Goran Bare & Majke
11.07. subota - Psihomodo Pop