Što smo to napravili? - by Davor Bruketa

Što smo to napravili? - by Davor Bruketa

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za Što smo to napravili? - by Davor Bruketa, 14.06.2017. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Dragi članovi i prijatelji Udruge MBA Croatia. Najavljujemo Vam zadnje predavanje u ovoj sezoni, a kako je bolje završiti nego "kreativno".

Sljedeće predavanje će nam održati Davor Bruketa, suvlasnik i kreativni direktor reklamne agencije Bruketa&Žinić OM.

Tema predavanja: Davor će nam održati zanimljivo predavanje o točnim i krivim procjenama, o projektima, izvozu ideja, malim brendovima s globalnim ambicijama i jednom sastanku u Astani.

_________________________________________

Više o predavaču:

Davor Bruketa suvlasnik je i kreativni direktor reklamne agencije Bruketa&Žinić OM, agencije s preko 450 priznanja za oglašavanje i dizajn. Advertising Age proglasio je B&Ž međunarodnom malom agencijom 2014. godine, a Campaign svrstao među vodeće neovisne agencije na svijetu. Na globalnom Effie Indexu učinkovitosti B&Ž je bila druga neovisna agencija. Bruketa je stalni član glavnog žirija Cresta Awards u New Yorku, a bio je član žirija i drugih prestižnih natjecanja kao što su Red Dot, D&AD London, New York Festivals, Graphis te je prvi iz jugoistočne Europe predsjedao žirijem London International Awards.

Podijeli događaj: