Stereotip

Stereotip

Novinarski dom, Zagreb

O događaju

NOVOSTI! (14.10.2016.)

Budući da bez puno razmišljanja dajemo prednost magiji atrija i fontane ispred plastičnih šatora i grijalica, s obzirom na najavljenu kišu i niske temperature Stereotip seli iz Muzeja za umjetnost i obrt pod krov Novinarskog doma.

Zaklon od neizvjesnih vremenskih uvjeta Stereotip pronalazi na lokaciji koja mu provjereno dobro stoji – upravo je u Novinarskom domu gostovao prošle godine te se odmah, zbog sjajnog spoja energije prostora i publike, predbilježio za obaveznu i što skoriju reprizu. Peti Stereotip tako će se održati 16. listopada s početkom u 16 sati na novoj/staroj lokaciji – u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, a zagrebačku publiku u nedjelju očekuje pravi elektronički glazbeni spektakl. Felver i Dixon u goste dovode jednog od najvažnijih predstavnika međunarodne elektroničke scene, Kristiana Beyera/Âme koji će s Dixonom nastupiti u posebnom osmosatnom back2back formatu, dok će Felver ovu nestereotipnu večer upotpuniti svojim trosatnim setom.

Sljedeći Stereotip stiže već na proljeće, kada se s novim glazbenim iznenađenjima vraća u magičan atrij MUO-a.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Već kupljene ulaznice vrijede za Novinarski dom, a ukoliko zbog promjene lokacije održavanja želite vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca to je moguće izvršiti istim prodajnim kanalom.

* * *

Popularan glazbeni projekt Stereotip vraća se u raspored gradskih događanja, a ponovni susret zakazuje za 16. listopada, i to na najekskluzivnijoj lokaciji dosad. Nakon četiri iznimno uspješna izdanja u Zagrebu i Beogradu, Stereotip nastavlja iznenađivati odabirom mjesta održavanja, a ovoga puta se, na jedno nedjeljno poslijepodne, useljava u atrij zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt.

Reprezentativna historicistička palača Muzeja za umjetnost i obrt, u nedjelju 16. listopada, s početkom u 16 sati, tako će ugostiti peti Stereotip u organizaciji zagrebačko-berlinskog dua poznatih producenata i DJ-eva – Felvera i Dixona. Muzej će se time naći na popisu dragocjenih ambijenata u kojima je Stereotip dosad formirao plesne podije, a riječ je o nekadašnjoj kino-dvorani Mosor, jednoj od najpoznatijih gimnastičarskih dvorana na ovim područjima – Tucman, Novinarskom domu i kultnom beogradskom Studentskom kulturnom centru.

Uz zanimljivu lokaciju, peto izdanje Strereotipa donosi i neke nove elektroničke glazbene poslastice, a o čemu je riječ bit će poznato uskoro.

Ulaznice je moguće kupiti u sustavu Entrio.