Startup srijeda u Puli

Startup srijeda u Puli

location-iconHGK, Cerrarina 5, Pula, Pula

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Startup srijeda u Puli, 16.05.2012. u HGK, Cerrarina 5, Pula, Pula

Startup srijeda

 

Imate ideju za business? Mislite da znate kako bi mogli pokrenuti posao? Problem vam je što nemate novaca i iskustva da provedete svoju ideju u djelo?

 

Dođite i poslušajte savjete iskusnih poduzetnika i investitora!

 

Startup srijeda je mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i svih drugih zainteresiranih za tematiku i problematiku startupa. Besplatno je i otvoreno za sve.

 

Nakon serije gostovanja Startup srijede u Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu, konačno je došao red i na Istarsku županiju! Tako će se slijedeća Startup srijeda održati u Puli, i to 16. svibnja 2012. godine, s početkom u 18:00 h, kojoj će domaćin biti Hrvatska gospodarska komora.

Susret će se održati u konferencijskoj dvorani Županijske komore Pula, na adresi Carrarina 5, Pula.

Mihovil Barančić i Berislav Lopac upoznat će Vas sa startupovima, izvorima financiranja startupova i predstaviti vam Hrvatsku mrežu poslovnih anđela (CRANE), te mogućnosti potencijalne suradnje. U sklopu susreta bit će predstavljen i jedan od vrhunskih hrvatskih startupova GIS Cloud,

 

GIS Cloud: Ližnjan - Zagreb - London


GIS Cloud je hrvatski tehnološki start-up koji na globalno tržiste plasira geografske informacijske sustave na bazi cloud computinga. Odabran je među 12 pobjednika finala 'Seedcamp Week-a 2010' u Londonu od strane IT stručnjaka, poslovnih ljudi i investitora u konkurenciji 600 projekata iz svijeta, nakon čega je GIS Cloud tim poletio prema Americi i Silicijskoj dolini. Iako je iza projekta i dalje mali tim, zbog fokusa na inovaciju GIS Cloud je trenutno najnaprednije rješenje takvog tipa. Dino Ravnić je su-osnivač i direktor tvrtke te će na predavanju govoriti o počecima i cjelokupnom iskustvu jednog hrvatskog startupa prilikom probijanja na globalnu scenu.

 

Nakon formalnog dijela Startup srijede slijedi druženje i diskusija u cocktail baru Pietas Julia, gdje će vam predstavnici Crane biti dostupni za Vaša pitanja.

 

Ovaj susret je namijenjen svim zainteresiranim pojedincima i tvrtkama sa područja Istarske županije, ali i šire, neovisno o industriji ili niši kojom se bave (dakle, nije isključivo namijenjen IT i tehnološki naprednim tvrtkama/projektima).

Prijave za sudjelovanje izvode se putem sustava ENTRIO

 

Podijeli događaj: