Startup srijeda: Sandro Mur, suosnivač Bellabeata

Startup srijeda: Sandro Mur, suosnivač Bellabeata

location-iconZIP.Factory coworking space, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Startup srijeda: Sandro Mur, suosnivač Bellabeata, 28.10.2015. u ZIP.Factory coworking space, Zagreb

Hrvatska mreža poslovnih anđela u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva organizira i poziva na Startup srijedu sa Sandrom Murom, suosnivačem Bellabeata.

Bellabeat je hrvatski startup koji se bavi izradom pametnog nakita te bilježi najveći i najbrži poslovni uspjeh nekog startupa iz Jadranske regije do sad. U godinu i pol dana poslovanja pokrenuli su urede u Zagrebu, Kaliforniji i Kini, a sredinom proljeća 2015. počeli su svoje proizvode isporučivati velikim američkim trgovačkim lancima Targetu i BestBuyu.

Mnoga poznata imena investirala su već u ovaj startup poput slavne glumice Jessice Albe, Paula Buchheta, vodećeg programera Googleovog Gmaila, Michaela Arringtona, osnivača TechCruncha, Nicolasa Berggruena, jednog od sto najbogatijih ljudi te Rona Conwaya, najpoznatijeg investitora u Silicijskoj dolini i čovjeka koji je među prvima uložio u Google i Paypal.

Najpoznatiji proizvod Bellabeata je Leaf, pametni privjesak kojeg su u svibnju ove godine pustili u prodaju i u samo prvih sat vremena prodano je uređaja u vrijednosti 1,3 milijuna kuna. Razlog tako dobrog uspjeha je čak 120.000 prednarudžbi koje su rezultat aktivnog rada na prikupljanju zainteresiranih korisnika te optimizaciji tog procesa.

Podijeli događaj: