Startup srijeda s osnivačima Vitastiqa

Startup srijeda s osnivačima Vitastiqa

Veleučilište VERN', Importanne Gallerija, 2 kat, dvorana 200, Zagreb

O događaju

Hrvatska mreža poslovnih anđela u suradnji s Veleučilištem VERN' poziva vas na Startup srijedu s osnivačima Vitastiqa, Deanom Vranićem i Damirom Ciglarom.

Vitastiq je prvi osobni uređaj na svijetu koji se koristi za provjeru stanja vitamina i minerala u tijelu metodom elektro-akupunkture. Provjera se obavlja u svega nekoliko minuta tako što se elektroda uređaja lagano pritisne na određene točke na tijelu

Kao startup, Vitastiq iza sebe ima uspješnu Indiegogo kampanju na kojoj su daleko premašili traženi iznos od 49.000 kn i prikupili 210,238 američkih dolara što je i više nego impresivno za hrvatski startup.

2015. godine, tim iza Vitastiqa ostvario je novi uspjeh. U finalu ovogodišnjeg Central European Startup Awardsa u Beču, Vitastiq se našao među kandidatima za najbolje startupe i najutjecajnije ljude u poduzetničkim vodama srednje Europe, a stručni žiri dodijelio im je priznanje u kategoriji najboljeg korisničkog iskustva.

Ne propustite ovu priliku, saznajte iz prve ruke kako je Vitastiq došao do priznanja za najbolje korisničko iskustvo i impresivne crowdfunding kampanje