Startup srijeda: Nenad Bakić i KJ Singh, direktor Techstarsa iz New Yorka

Startup srijeda: Nenad Bakić i KJ Singh, direktor Techstarsa iz New Yorka

location-iconZIP.Factory coworking space, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Startup srijeda: Nenad Bakić i KJ Singh, direktor Techstarsa iz New Yorka, 20.05.2015. u ZIP.Factory coworking space, Zagreb

Glavna tema nadolazeće Startup srijede je tržišta kapitala i premija na rizik. Cilj ovog predavanja je objasniti zašto su javna tržišta kapitala bitna za ulagače, zašto VC fondovi traže tako visoke povrate te kako alocirati vlastite novce nakon zarade. Uz to, prisutni će moći čuti i sve što ih zanima o poznatom startup akceleratoru Techstars i iskustvu prolaska kroz njega.

Nenad Bakić poznati je hrvatski investitor i poduzetnik. Osnivač je portala MojPosao, agencije za pronazalak kadrova i savjetovanje u ljudskim resursima SELECTIO, ulagač u brojne hrvatske tvrtke. Ulagački stil mu je baziran na fundamentima, uz dioničarski aktivizam.
Autor je bloga Eclectica, jednog od najutjecajnijih blogova u Hrvatskoj, na kojem razumljivo, jasno i besplatno educira čitatelje o investiranju, poduzetništvu i ekonomiji

KJ Singh je direktor tvrtke Techstars, globalnog sistema koji podupire poduzetnike u razvoju novih tehnologija. KJ kao aktualni direkt pretražuje i nadzire stotine startupova te kroz programe svoje tvrtke savjetuje kompanije oko izgradnje proizvoda, tržišta, fundraisinga i ostalih strateških pitanja.
KJ je svoju profesionalnu karijeru započeo u JP Morgan banci, a nakon toga nastavio kao investicijski bankar u Redwood Capital grupi.

Podijeli događaj: