Startup srijeda: kako prikupiti preko 800 tisuća kuna kroz crowdfunding platforme?

Startup srijeda: kako prikupiti preko 800 tisuća kuna kroz crowdfunding platforme?

location-iconZIP.Factory coworking space, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Startup srijeda: kako prikupiti preko 800 tisuća kuna kroz crowdfunding platforme?, 01.04.2015. u ZIP.Factory coworking space, Zagreb

Zagrebački inkubator poduzetništva i Hrvatska mreža poslovnih anđela CRANE vas pozivaju na još jednu Startup srijedu, a ovaj put će tema biti prikupljanje novčanih sredstava putem crowdfunding platformi

Suosnivač ZIP-a, dugogodišnji član CRANE-a i investitor u mnoge projekte, Mihovil Barančić sudjelovao je dosad u tri i to sve redom uspješno završene crowdfunding kampanje.

Prikupljao je za ZIP-ov akceleratorski program putem Seedrs equity crowdfunding platforme, na kojoj je ZIP prikupio ukupno 68,700 funti od 190 individualnih investitora. Zatim je za udrugu Šapica pomogao prikupiti preko 15,000 dolara za pomoć u izgradnji azila za napuštene pse i mačke. Nedavno je sudjelovao i u kampanji Ive Špigela za izdavanje knjige “The European Startup Revolution” na kojoj je prikupljeno preko 12,000 dolara.

Na predavanju ćete između ostalog moći čuti kako pristupiti organizaciji crowdfunding kampanje, što učiniti u sklopu pripreme, kao i koje stvari nikako ne smijete činiti. Naravno, moći ćete postaviti i sva pitanja koja vas muče u vezi crowdfundinga.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.