Startup srijeda: Hrvoje Prpić (Trillenium) i Damir Bandalo (Cinexio)

Startup srijeda: Hrvoje Prpić (Trillenium) i Damir Bandalo (Cinexio)

location-iconZIP.Factory coworking space, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za Startup srijeda: Hrvoje Prpić (Trillenium) i Damir Bandalo (Cinexio), 25.02.2015. u ZIP.Factory coworking space, Zagreb

ZIP vas i ovaj mjesec poziva da saslušate iskustva dvojice poduzetnika o tome kako su došli do inozemnih investicija i kakve su prepreke pri tome morali svladati.

Ovom prilikom naši su gosti:  

  • Hrvoje Prpić, uspješan serijski poduzetnik, poslovni anđeo i investitor sa sjedištem u Zagrebu i Londonu. Njegov zadnji poduzetnički pothvat, Trillenium, je u zadnje vrijeme dospio na naslovnice svih novina jer je kao partnera dobio ni više ni manje nego britanskog e-commerce giganta ASOS-a. Osim investicija, ovo partnerstvo je Trilleniumu otvorilo put novim investicijama, svjetskim tržištima i kontaktima u tehnološkim krugovima.


  • Damir Bandalo, suosnivač vrlo uspješnog startupa Cinexio koji se bavi izradom aplikacije koja omogućuje brzu i jednostavnu kupovinu kino karata putem mobitela. Startup je odmah u svojim početcima zgrabio investiciju od 30 tisuća eura od bugarskog Launchuba, a danas su iznimno popularni ne samo u Hrvatskoj već i u brojnim europskim zemljama.


Hrvoje Prpić i Damir Bandalo će publici na Startup srijedi govoriti o tome što se trenutno događa s njihovim projektima, kako su uspjeli doći do tako velikih i uspješnih investicija i koji su im planovi i idući koraci.

Podijeli događaj: