Entrio

Startup srijeda: Demo day 6. generacije ZIP startup programa

Startup srijeda: Demo day 6. generacije ZIP startup programa

Zagrebački inkubator poduzetništva, Zagreb

O događaju

Ovaj mjesec posjetitelje Startup srijede očekuje posebna poslastica. Zagrebački inkubator poduzetništa organizira Demo day svoje šeste generacije startupova na kojem ćete moći vidjeti koliko su napredovali u 3-mjesečnom ZIP startup programu, a neke od njih i uživo isprobati!

Intenzivni ZIP startup program traje tri mjeseca, nakon čega startupovi imaju mogućnost primiti seed investiciju do 15.000 EUR i nastaviti koristiti ZIP resurse iduća tri mjeseca. Na Demo dayju svi imaju priliku prezentirati svoje projekte pred investitorima i širom javnošću.

Posebna poslastica koja očekuje posjetitelje je dosad na ovim prostorima neviđeni startup "festival u malom" s pregršt interaktivnog sadržaja, korištenjem rješenja ZIP-ovih startupova pa čak i nagradnom igrom.

Općenito o Startup srijedi:
Startup srijeda je neformalno druženje otvorenog tipa na koje mogu dođi svi zainteresirani. Održava se od 2010. godine u pravilu svake druge ili treće srijede u mjesecu. Sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže, i nadamo se da će iz toga proizaći uspješni poslovni kontakti.