Stand up večer: Aleks Curać Šarić - Doslovce

Stand up večer: Aleks Curać Šarić - Doslovce

Klub kulture, Križevci

O događaju

Aleks Curać Šarić - Doslovce | Stand up | Petak, 19.04.2019. | Klub kulture | 20h | ULAZ: 30/40 kn

ŠTO JE DOSLOVCE?
Aleksov one man show nazvan je 'DOSLOVCE' jer je to poštapalica po kojoj je Aleks poznat pa je bilo prirodno da tako nazove svoju cjelovečernju predstavu.

Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi. Pogledati nastup od 15-20 minuta nije jednaka stvar kao uživati u cijelovečernjem nastupu gdje publika doživi puno veću dozu Aleksove životne filozofije koja ima najveću ulogu u stvaranju njegovog stand up materijala. Nerijetko se dogodi da publika ostane iznenađena koliko Aleksovi nastupi su osobni iz jedno jedinog razloga, a to je da se što bolje doživi njegov materijal.

TKO JE ALEKS CURAĆ ŠARIĆ?
Stand up komičar iz Rijeke – Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne 2006. Danas iza sebe Aleks ima zavidan broj nastupa od kojih je poveći broj održan u Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, u više gradova u Sloveniji i po cijeloj Hrvatskoj. Osim u susjednim državama Aleks svoje nastupe izvodi na engleskom.

Više o Aleksu možete saznati na njegovoj službenoj stranici www.aleks.lol.
Pretprodaja: Art rock caffe, entrio.hr