STAND-UP:

STAND-UP: "TO JE TA ŠEMA", Josip Škiljo

location-iconUrban caffe bar & pizzeria, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za STAND-UP: "TO JE TA ŠEMA", Josip Škiljo, 07.10.2023. - 08.10.2023. u Urban caffe bar & pizzeria, Zagreb

Komičari SplickeScene vraćaju se u Urban Caffe, a sada je na redu Josip Škiljo sa svojim showom “To je ta šema”. Čoviku se puno toga motalo po glavi kroz preko osam godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a sad sve to stavlja pred vas!

Vidimo se u subotu 7. listopada u 21 sat!

 

Više o showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

 

Više o Škilji:
https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=12

Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
https://skiljo.com/

Podijeli događaj: