Stand up duo (Slo/BiH) - Martina Ipša i Igor Drljo @

[OTKAZANO] Stand up duo (Slo/BiH) - Martina Ipša i Igor Drljo @ "Šumi more" Pula

location-iconŠumi more, Pula

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Stand up duo (Slo/BiH) - Martina Ipša i Igor Drljo @ "Šumi more" Pula, 16.06.2022. u Šumi more, Pula

Nakon odličnog "Kaj Bre?!" hrvatsko-srpskog stand up dueta u Beach baru "Šumi more", najpoznatiji brend stand up komedije, ovog puta vam na istom prekrasnom mjestu predstavlja izvrtsan slovensko-hercegovački duo.
Martina Ipša i Igor Drljo nasmijat će vas do suza svojim pogledom na svijet koji ih okružuje. Martinu ste već možda vidjeli na Comedy Centralu u emisiji "Stand up & more", Igora ste imali prilike upoznati u RTLovom "Direktoru Svemira", a sada je vrijeme da ih pogledate i poslušate uživo.
Show će se održati 16.6. od 21h u "Šumi more".
Ulaznice po cijeni od 50kn u pretprodaji možete naći na Entrio.hr ili na svim Entrio prodajnim mjestima do 16.6. u 19h. Od 19h na ulazu u "Šumi more" cijena je 70kn. 
Vidimo se i smijemo uskoro ❤
Martina Ipša (Slo)
Martina je jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Svojim pronicljivim i direktnim nastupom popularna je kod publike različitih profila. U šesnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.
Igor Drljo (BiH)
Iggy je u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima, ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Nedavno ste ga mogli vidjeti na RTLU-u u "Direktoru Svemira". Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Podijeli događaj: