Entrio

Stand Up Comedy Show ''EGZISTENCIJALIZAM'' by bespomoćne muškarčine

Stand Up Comedy Show ''EGZISTENCIJALIZAM'' by bespomoćne muškarčine

Club 100, Velika Gorica

O događaju

Komičarski dvojac bespomoćnih muškarčina, aka Saša Norris & Denis Džejson Rajčić,
koji je svoje dugogdišnje frustracije i fascinacije svakodnevnim životom, muško-ženskim odnosima i domaćim selebritijima pretočio u priručnik svakodnevnog preživljavanja: Stand up comedy show ''Egzistencijalizam''.

Bespomoćne muškarčine:


Saša Norris

Rezultat ljetne romanse sobarice iz Omiša i kuhara Chuck Norris-a, propali karatist, ponavljač razreda i neuspješnih fraza kojima se udvara ocvalim udovicama. Neuspješan u svemu pa i u stand up-u,obožava hodati s dominatnim ženama, savjetnik predsjednice za nepostavljena pitanja, Istočni Timor i češljanje u stranu.
Objasniti će vam kako tepati u vezama, koje su prednosti hodanja sa mišićavim ženama i kako uspješno uništiti romansu u vezama te dati odgovore na pitanja koja niste ni postavili.

Denis Džejson Rajčić

Subotičanin na privremenom radu i životu u Zagrebu. Plesač i glumac u pokušajima, sa željom da postane najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima. Ukoliko mu to ne uspije onda će biti samo - komično nabildan! On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original - zato originalno imitira domaće selebritije!