Spremni za nove izazove – razgovor sa Sašom Cvetojevićem

Spremni za nove izazove – razgovor sa Sašom Cvetojevićem

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Spremni za nove izazove – razgovor sa Sašom Cvetojevićem, 21.10.2020. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Mjesečni događaj Adria Business Network koji umrežava i okuplja etablirane poduzetnike te sve one koji to žele postati ulazi u drugu sezonu. Nakon uspješno održane prve sezone u kojoj su gosti predavači bili neki od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, nova sezona počinje 21.10.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM, a otvorit ćemo je razgovorom s poduzetnikom i investitorom Sašoma Cvetojevićem temom Spremni za nove izazove.

Ovim putem pozivamo vas na Adria Business Network #11 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa koji će se održati u spomenutim terminima.

U prvom dijelu eventa naš gost predavač je Saša Cvetojević, uspješan poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje. Osnivač je i vlasnik brojnih tvrtki te zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Aktivno je uključen u CRANE (Hrvatsku mrežu poslovnih anđela) i investitor je u brojne startupe od kojih su neki postali vodeće tvrtke koje generiraju prihode na globalnom tržištu. Bio je član uprave Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje te Hrvatskog pregovaračkog tima tijekom procesa pristupanja Europskoj uniji na području zdravstva i zaštite potrošača. Suosnivač je ZIP-a (Zagrebačkog inkubatora poduzetništva) pokrenutog 2012. godine. Proglašen je komunikatorom godine 2014. te je član hrvatskog žirija za nagradu EY – poduzetnik godine. Aktivni je promotor e-mobilnosti, prvi je vlasnik električnog automobile Tesla u regiji te prva osoba koja je električnim automobilom prešla pustinju Sahara.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je FINA i ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta i MY MY CONCEPT.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress te Radio 92 FM.

 

 

Podijeli događaj: