Sporky Disco pres. Jennifer Cardini & Kevin Yost

[OTKAZANO] Sporky Disco pres. Jennifer Cardini & Kevin Yost

location-iconTvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sporky Disco pres. Jennifer Cardini & Kevin Yost, 04.08.2021. - 05.08.2021. u Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

Početak kolovoza tradicionalno je na Tvrđavi sv. Mihovila rezerviran za ples uz melodičnu elektroniku, a ove godine na šibensku nam ljetnu pozornicu u tom terminu (04. kolovoza) stiže dvoje atraktivnih inozemnih izvođača. 

JENNIFER CARDINI //

Prvo je osvojila Pariz, pa Berlin, a onda i cijeli svijet. Kao DJ, producentica i šefica uglednog labela ta fantastična žena danas doslovno drži tri kantuna kuće, odnosno scene elektroničke glazbe. Njezino ime je Jennifer Cardini, a trenutačno poslanje joj je da vas raspleše 4. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

Karizmatična francuska umjetnica sa stalnom adresom u Njemačkoj stiže nam na vrhuncu svoje profesionalne i artističke afirmacije na svim poljima jer podjednako je uspješna u studiju, za pultom u klubovima i na čelu svoje izdavačke kuće Correspondant koja je upravo proslavila deseti rođendan. 

Svojim izborom muzike i nepogrešivim ukusom, Cardini danas nameće klupske i diskografske trendove, a plesače na podiju oduševljava svojom energijom. Njezin specifičan stil miksanja i čuveni, ‘cardinijevski’ vibe koji širi oko sebe, uskoro će nam biti na dohvat ruke na šibenskoj ljetnoj pozornici gdje će publika moći osjetiti ono najbolje od ‘šporkog diska’. 

Tvrđava sv. Mihovila plesat će 4. kolovoza na dva floora, a uz Jennifer Cardini uživat ćemo u biranoj elektroničkoj muzici još jednog majstora.

KEVIN YOST //

Ovaj studiozni perkusionist, potpisnik čak 70 objavljenih vinila, miljenik je domaće publike te promišljeni muzički selektor čiji rad obožava i Eric Clapton, dolazi u Šibenik.

Amerikanac Yost je već u dobi od četiri godine prvi puta u ruke uzeo palice za bubnjeve. Fascinacija glazbom je s vremenom samo rasla, pa se tamo 80-ih navukao na house, žanr u kojem i danas najradije pliva, vješto ga kombinirajući s jazz elementima.

Ovaj glazbenik se proslavio već sa svojim prvim albumom 'One Starry Night' iz 1998., koji danas ima status house klasika.

Ako ćemo u brojeve, Yost se može pohvaliti s osam objavljenih albuma te gotovo sto izdanih singlova, a zanimljivost je i da stoji iza čak 1500 pjesama koje kolaju po plesnim podijima diljem svijeta, ali se nisu službeno našle na nekome izdanju.

Upravo je potonje jedna od posebnosti njegova pristupa DJ-ingu: malo je vjerojatno da će vam na njegovom nastupu koristiti Shazam jer Yost nerijetko slaže 'all-original' setove u kojima pušta stvari koje je producirao ekskluzivno baš za taj party.

Ovaj ritmičan lik poznat je i kao producent filmske glazbe, a okušao se i u glumi.

Nastupao je u kultnom 'Portu' prije 10-15 godina, njegov set na Tvrđavi sv. Mihovila otprije nekoliko godina u memoriji fanova ima status megadogađaja pa se i danas može čuti 'Nikad dosta Kevin Yosta'.

Nakon što je ‘blind’ serija ulaznica rasprodana, putem sustava Entrio u pretprodaji je aktualna serija po cijeni od 170 kuna


----
Zabava se uz predočenje valjane EU digitalne COVID potvrde održava bez ograničenja

Podijeli događaj: