SPLIT - Marko Dejanović

SPLIT - Marko Dejanović "A kad smo već tu" 10 godina Stand Up karijere

location-iconDVORANA LORA, Split

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

 • Ulaznice / usluge / proizvodi

  Cijena

 • Entrio door

  x{{ cartItem.quantity }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

 • Entrio door

  {{ cartItem.ticketType }}

  Pozicija: {{ cartItem.label }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SPLIT - Marko Dejanović "A kad smo već tu" 10 godina Stand Up karijere, 24.10.2024. u DVORANA LORA, Split


Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, popularni stand-up komičar Marko Dejanović u četvrtak 24. listopada u kultnoj Lori slavi deset godina uspješne stand-up karijere izvedbom showa "A kad smo već tu...".

-------------------------------------------------------------
➔INFORMACIJE O ULAZNICAMA:
- CIJENA ULAZNICA:
EARLY BIRD - 10 EUR
PRETPRODAJA - 12 EUR
- PRODAJA:
ONLINE: entrio.hr
FIZIČKE ULAZNICE
Dancing Bear - Split
Dioklecijanova 6, Split
Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00 / Sub: 08:30-15:00
TISAK media Split CCO
Vukovarska ulica 207, Split
Radno vrijeme: Pon-sub 9:00-21:00 / Ned 9:00-21:00
GHETALDUS - City Centar Split
Vukovarska 207, Split
Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 22:00
-------------------------------------------------------------

"Mikrofon sam u ruke uzeo prvi put u listopadu 2014. kao neoženjeni novinar bez djece i kredita. Pričao sam o frustracijama s traženjem parkinga. Komedija je prvo bila hobi, ali je brzo postala opsesija. Kroz šalu se možeš otvoriti bez da ispadneš jadan! Savršeno za bivšeg bosanskog izbjeglicu s problemima s debljanjem.
 
Onda sam se oženio i dobio sina pa sam pričao o frustracijama s traženjem seksa. Život se mijenjao i ja sam pričao o tome. Starim, pričam o tome. Mijenjam karijere, pričam o tome. Nerviram si ženu, nervira ona mene, sin me ispituje o svijetu, umro mi je otac… Pričam o svemu što želim podijeliti. I treniram usput kako o svemu pričati, a da se ljudi ne prestanu smijati. ", o svojim stand-up početcima i inspiraciji ispričao je Marko te nastavio:

"Na početku su to bile pažljivo osmišljene i zapisane priče, danas me veliki dio publike zna kao improvizatora sklonog razgovoru s prvim redovima. Istina je da sam mješanac. Oni koji su me gledali znaju da volim nastupe posoliti i s ponekom provokacijom, crnim i šok humorom, a znam ubaciti i reference na nešto aktualno ili roast fore na neku moćnu osobu, čisto zato što se to smije i može."
 

Kolege ga često proglašavaju i najiskrenijim komičarom ovih prostora: "Da se ne lažemo, volim to čuti, ali ni ne znam drugačije. Osjećao bi se jadno kad bi glumatao na pozornici."

Koliko je urnebesan i dosjetljiv saznajte 24. listopada u Lori na velikom slavljeničkom showu: "Istina je i da bi mi bilo drago da dođete na moju proslavu 10 godina stand up karijere. Pričat ću sve najbolje što imam, novo, staro, improvizirano.... Bit će jedinstvena večer, u to sam siguran. Neponovljiva. Pa ne slavi se 10 godina svaki dan!"

 

Podijeli događaj: