SPLIT

SPLIT "BOCA ISTINE" STAND UP COMEDY SHOW

Amfiteatar Dom mladih Split, Split

O događaju

Boca Istine, stand up spektakl koji trese dvorane smijehom dolazi u Split! Pozivamo vas da u četvrtak 18.7. u 20.30 sati u uvijek svježem Amfiteatru Doma Mladih skupa zavrtimo tu bocu i dobro se zabavimo.
------------------------------------------------------------
BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara iz Studio Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin, drugi je Slavonac, a treći Bosanac. Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore, najzabavnije priče i dolazimo k vama u Amfiteatar Doma Mladih da skupa zavrtimo tu bocu. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

ULAZNICE U PRODAJI:
- na Entrio webu
- Entrio prodajna mjesta: 
Ghetaldus Optika (City Center one Split); 
➡ 
Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); 
➡ 
Ghetaldus Optika (Marmontova 8); 
➡ 
Dancing Bear (Dioklecijanova 6); 
➡ 
Ghetaldus Optika(Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)

➡ SAT VREMENA PRIJE POČETKA NA ULAZU

UPAD:
- Pretprodaja 40kn
- Na dan 50kn

UPOZORENJE: Sadržaj samo za starije od 16 godina i mlađe od 116 godina (ovi preko 116 uvijek rade probleme)

KOMIČARI:
➡ Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. 

➡ Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. 

➡ Goran Vinčić #Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.