Specijaliteti indijske kuhinje

Specijaliteti indijske kuhinje

Moja kuhaona, Zagreb

O događaju

NAPOMENA:
Radionica je zbog bolesti predavača odgođena za 19.01.2015. Za sva dodatna pitanja, molimo Vas da se javite na info@entrio.hr.

--

Tajna indijske kuhinje stare preko 3000 godina leži u obilju začina i bilja, a kurkuma, kardamom, đumbir, gorušica i metvica samo su neki koji se koriste u pripremi indijskih jela. Iako se žitarice poput riže i pšenice smatraju osnovom indijske kuhinje na radionici koju će voditi food blogerica Marijana Zlomislić naučit ćete kako pripremiti chapati, samosa povrtne trokutiće, chutney od manga, raita umak, balchao svinjetinu, pilaf i rasgulla okruglice i još još nekoliko recepata. Očekuje vas prava gozba na indijski način.

Napomena: Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba.

Predavač: Marijana Zlomislić

Trajanje radionice: 3 sata