Specijaliteti indijske kuhinje

Specijaliteti indijske kuhinje

location-iconMoja kuhaona, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Specijaliteti indijske kuhinje, 19.01.2015. u Moja kuhaona, Zagreb

NAPOMENA:
Radionica je zbog bolesti predavača odgođena za 19.01.2015. Za sva dodatna pitanja, molimo Vas da se javite na [email protected].

--

Tajna indijske kuhinje stare preko 3000 godina leži u obilju začina i bilja, a kurkuma, kardamom, đumbir, gorušica i metvica samo su neki koji se koriste u pripremi indijskih jela. Iako se žitarice poput riže i pšenice smatraju osnovom indijske kuhinje na radionici koju će voditi food blogerica Marijana Zlomislić naučit ćete kako pripremiti chapati, samosa povrtne trokutiće, chutney od manga, raita umak, balchao svinjetinu, pilaf i rasgulla okruglice i još još nekoliko recepata. Očekuje vas prava gozba na indijski način.

Napomena: Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba.

Predavač: Marijana Zlomislić

Trajanje radionice: 3 sata

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.