SPECIJAL ZA VALENTINOVO by LAJNAP - stand-up comedy - KOPRIVNICA

SPECIJAL ZA VALENTINOVO by LAJNAP - stand-up comedy - KOPRIVNICA

location-iconDvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SPECIJAL ZA VALENTINOVO by LAJNAP - stand-up comedy - KOPRIVNICA, 20.02.2024. u Dvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

UPDATE: ZADNJIH 25 ulaznica je ostalo. Hvala vam.

Kako najbolje uživati u danu zaljubljenih nego se smijati sa svojoj ljubavi na romantičnom dejtu. Izbjegnite sve zamke ljubavi, veza i seksa uz savjete LAJNAP komičara na njihovom na SPCIJALU ZA VALENTINOVO.

ŠTO JE SPECIJAL ZA VALENTINOVO?
Savršen show za dejt. Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si. Nakon što su osvojili srca i smijeh publike s hit showovima DEJTNAJT 1 i DEJTNAJT 2, LAJNAP komičari odlučili su spojiti najbolje fore iz obje predstave te ovo VALENTINOVO učiniti zaista posebni, maltene specijalnim. Show koji obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste LAJNAPovci su izgradili na temelju svojih dugogodišnjih veza i karijera.

Dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama na SPECIJALU ZA VALENTINOVO i  uživajte u više od sat i pol sata smijeha.

-----------------------------------------------

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
ranoranioci - 10 EUR (do 12.2.)  /  pretprodaja - 12 EUR  / na  dan - 14 EUR

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria
https://www.entrio.hr/outlets

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajete privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

• Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 19.30h, show kreće u 20h.

-----------------------------------------------

ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski Koza (trenutno u Londonu), Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.