SPECIJAL ZA DAN ŽENA by LAJNAP - stand-up comedy - ZADAR

SPECIJAL ZA DAN ŽENA by LAJNAP - stand-up comedy - ZADAR

location-iconHNK Zadar, Zadar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SPECIJAL ZA DAN ŽENA by LAJNAP - stand-up comedy - ZADAR, 08.03.2024. u HNK Zadar, Zadar

Bez njih svijeta ne bi bilo, one drže tri kuta kuće, a što LAJNAP komičari misle o njima saznajte na SPECIJALU ZA DAN ŽENA.

ŠTO JE SPECIJAL ZA DAN ŽENA?
Savršen show za dejt. Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si. Nakon što su osvojili srca i smijeh publike s hit showovima DEJTNAJT 1 i DEJTNAJT 2, LAJNAP komičari odlučili su spojiti najbolje fore iz obje predstave te ovaj DAN ŽENA učiniti zaista posebni, maltene specijalnim. Show koji obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste LAJNAPovci su izgradili na temelju svojih dugogodišnjih veza i karijera.

Dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama na SPECIJALU ZA DAN ŽENA i uživajte u više od sat i pol sata smijeha. Za vas nastupaju LAJNAPovi Kupidi: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

-----------------------------------------------

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 12 EUR
Na dan - 15 EUR

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria
https://www.entrio.hr/outlets

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajete privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

-----------------------------------------------

ŠTO JE LAJNAP?

LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski Koza (trenutno u Londonu), Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem novom projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.