SOUNDED BODIES FESTIVAL: Malo Sutra - Once in a lifetime

SOUNDED BODIES FESTIVAL: Malo Sutra - Once in a lifetime

Zagrebački Plesni Centar, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za SOUNDED BODIES FESTIVAL: Malo Sutra - Once in a lifetime, 31.10.2021. u Zagrebački Plesni Centar, Zagreb

Sounded Bodies, festival izvedbenih umjetnosti, u organizaciji udruge Domino, ove će se godine održati od 29. do 31. 10. u prostorima Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10). Program festivala fokusiran je na proučavanje povezanosti raznih izvedbenih formi te okuplja umjetnike koji teme proučavaju na inovativan, kreativan i slojevit način. Na ovogodišnjem izdanju bit će predstavljeni radovi hrvatskih umjetnika koji istražuju mogućnosti koreografije i izvedbenih formi u odnosu zvuka (glasa) i pokreta (tijela).

Malo sutra: Once in a lifetime

Umjetnička organizacija Malo sutra pokreće suradnju glazbenika i plesača kroz impro jam sessione s ciljem spajanja plesne scene i različitih udruga glazbenika i plesača .

Projekt se odvija kroz  istraživačke radionice tijekom čitave godine i javnih izvedbu koje će se odvijati kvartalno.

U 1. IMPRO JAMU  UO Malo sutra je okupila 10 umjetnika različitih generacija i izvora inspiracija koji će uroniti u zajedničku komunikaciju. Publika može očekivati neočekivano, monologe, dijaloge, inzistiranje, ignoriranje pa ponovno inzistiranje i pomicanje granica, spoj nespojivog, a opet znanog, jer glas, tijelo, ritam, pokret i BLACK BOX ne mogu  jedno bez drugog. Pridružite nam se na GO WILD sessionu i svjedočite ovoj ONCE IN A LIFETIME izvedbi.

Bacamo aseve iz rukava po prvi put zajedno na sceni različite generacije plesnog odsjeka ADU, Malo sutra , Škvadra, Mold, Studio za suvremeni ples i naša jedna jedina Mirjana Preis uz glazbenu pratnju Dore Fodor, Mire Manojlovića i Ivana Marojevića zvanog Rojla (dečko iz Cure i Dečka).

Sudjeluju:

Plesači i plesačice : Ivana Bojanić, Danijela Renić, Ana Mrak, Bruno Isaković, Šimun Stankov, Mirjana Preis i Mia Zalukar

Glazbenici: Dora Fodor. Ivan Marojević i Miro Manojlović