Sonus presents #welovesound - Valentino Kanzyani - Barac - Mimi

Sonus presents #welovesound - Valentino Kanzyani - Barac - Mimi

location-iconThe Best Venue Hall, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sonus presents #welovesound - Valentino Kanzyani - Barac - Mimi, 15.10.2016. u The Best Venue Hall, Zagreb

Dobra i kvalitetna glazba ključ je koji otvara svako srce, a Sonus crew nakon višegodišnjih uspješnih izdanja Sonus Festivala, sa svojom serijom #welovesound partija stiže u Zagreb, točnije u klub The Best.

Prvi ples za sve ljubitelje kvalitetnog sounda povesti će Valentino Kanzyani, Barac, te Mimi.

Naša je vizija sve goste na partiju učiniti sretnima te kreirati sjajnu energiju i atmosferu. Godinama nam već polazi za rukom da zajedno kreiramo trenutke za sjećanje, stoga je vrijeme da se u legendarnoj diskoteci The Best , koja je zagrebačkim partijanerima ostavila slatke uspomene u rejverskoj karijeri, još jednom raspamete sva osjetila.


Headliner prvog partija strastveni je muzikofil, ljubitelj kvalitetnog zvuka i plesnih podija - Valentino Kanzyani, koji je sveprisutan i nakon više desetljeća konstantnog razvoja i stvaralaštva. Kroz svoje setove ne skida osmijeh s naših lica i uvijek tjera na ples. Valentino je ikona regije koja je na clubbing sceni kroz sve svoje aktivnosti, kako kroz svoju produkciju, organizaciju raznih partija, kroz beskompromisnu podršku mladim talentima, ostavio trag na sceni i nastavlja to činiti. Svoje setove svirao je partijanerima svih krajeva svijeta, bilo na underground mjestima i klubovima ili planetarno popularnim festivalima.

www.residentadvisor.net/dj/valentinokanzyani


2012. godine smo po prvi puta doveli cijelu karavanu Rumunja i njihov specifični minimal house zvuk na otok Pag, a sada po prvi puta u Zagreb dovodimo talentiranog rumunjskog umjetnika – Baraca. Svatko tko iole zna o glazbi zna kako ovaj Rumunj doživljava glazbu i što umije da napravi od dancefloora, onaj tko ne zna, upravo ima priliku da sazna. Barac i ostali Rumunji uz koje je rastao, kao Rhadoo, Praslea, Raresh, Alexandra, Dan Andrei, svojim nas setovima uvijek itekako zavedu jer kroz glazbu svojoj publici serviraju inteligentan groovy zvuk u kojem se isprepliće pokret kroz ples i koji nas odvodi na ekstatično putovanje do beskonačnosti. Barac je definitivno umjetnik koji glazbu shvaća i interpretira na način vrijedan pažnje, stoga je upravo on još jedan od headlinera kojeg smo izabrali za prvo izdanje #welovesound partija. www.residentadvisor.net/features/2554


Jedan od zagrebačkih vragolana iz kolektiva Ekstrakt – Mimi, zbog svoje je strasti spram glazbe i vrhunskog umijeća mixanja od samih početaka dio Sonus Festivala. Uvijek vjeran svojim vinylima, te predan svojoj publici kojoj slaže kompaktne setove, bilo da selektira i vrti house, kiseli uz acid ili odvali uz techno. U zadnje vrijeme teško ga se vidi po gradu jer kroz zvukove roni u studiju te producira glazbu koja će nas, poznavajući Mimija, izuti iz cipela.

www.residentadvisor.net/dj/mimi

Prepustite nam se i dozvolite da Vam zvukom probudimo sva osjetila. Prva žurka je na horizontu, stoga nemojte okolišati već u svoj dance planner upišite vrijeme i mjesto za novi date jer zimska plesna sezona upravo počinje.

#welovesound

 

Podijeli događaj: