Sonus presents #welovesound - Ricardo Villalobos - Ian F. - Sergej Snooze

Sonus presents #welovesound - Ricardo Villalobos - Ian F. - Sergej Snooze

location-iconThe Best Venue Hall, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sonus presents #welovesound - Ricardo Villalobos - Ian F. - Sergej Snooze, 18.11.2016. - 19.11.2016. u The Best Venue Hall, Zagreb

YES we will have

Tickets available at the door!!! Ulaznice će biti dostupne i na ulazu u klub. <3 … see you on the dance floor

UMEMORIRAJTE DATUM ⚡ I PRIPREMITE SE ZA JOŠ
JEDNU POSEBNU NOĆ. ⚡ SAVE THE DATE ⚡ AND GET READY FOR THE NEXT EDITION!
Facebook: www.tinyurl.com/ricardo-ian-sergej

Ovom partiju ni ne treba najava, već se lagano ježimo jer znamo što nas čeka. Nakon sjajnog prvog plesa, vrijeme je da se još jednom okupimo jer u goste po prvi puta u Zagreb dovodimo maestra Ricarda Villalobosa. Stoga je vrijeme za jedan pravi dance marathon uz dj-a i producenta koji svojim interpretacijama i kanaliziranjem zvuka doslovno katapultira doživljaje iz tijela izvan orbite – uvijek jedinstven i uvijek magičan.

Uz Ricarda Villalobosa ovu noć posebnom učinit će i Ian F. iz Slovenije te Sergej Snooze.


RICARDO VILLALOBOS

Kralj minimal zvuka i micro housea žanra rodom je iz Chilea, ali se još kao dijete se sa svojom obitelji preselio u Njemačku zbog režima u svojoj zemlji. Ovaj vrsni glazbeni producent i DJ itekako je poznat po svom dugogodišnjem radu i na elektronskoj sceni ali i šire ostavio je trag u vječnost.

https://www.residentadvisor.net/dj/ricardovillalobos
https://soundcloud.com/ricardo-villalobos-offIAN F.


Još jedan sjajan DJ i producent, kojeg ste imali prilike slušati u Zagrebu još iz doba OTV-a, ali nas i svake godine na Sonus Festivalu počasti s izvrsnim setom . Ian svojim setovima u zadnje vrijeme slaže ples rejverima od New Yorka, Rima, Ibize pa sve do njegove rodne zemlje Slovenije, gdje stvara i djeluje uz Colors in Music i Jesus Loved You. Ian F za sebe kaže da je zaljubljenik u glazbu još od 1981.

https://www.residentadvisor.net/dj/ianf
https://soundcloud.com/ian-f


Sergej Snooze

Sergej Snooze ime je poznato ovim teritorijima jer je u svom bivanju doprinio elektronskoj sceni u Hrvata na više nivoa. Gotovo pa da ni ne moramo puno pričati o ovom strastvenom denseru s kojim nikad ne znamo što očekivati. Veći dio svog života posvetio je sceni, bilo kao DJ, umjetnik ili promotor, uvijek noseći za sobom duh i umjetnost dance floora, vjeran undergroundu i bez straha da eksperimentira.

https://www.residentadvisor.net/dj/sergejsnooze
https://soundcloud.com/sergejsnoozePodijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.