SONUS FESTIVAL 2014 @ ZRCE BEACH

SONUS FESTIVAL 2014 @ ZRCE BEACH

location-iconZrće beach - Papaya, Aquarius & Kalypso club, Novalja

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SONUS FESTIVAL 2014 @ ZRCE BEACH, 18.08.2014. - 23.08.2014. u Zrće beach - Papaya, Aquarius & Kalypso club, Novalja

                         


Sonus festival ove godine donosi nadasve uzbudljiv line-up za svoje drugo hrvatsko izdanje, koje će se ponovno upriličiti na renomiranom hrvatskom party odredištu plaži Zrće na otoku Pagu i to od 18.-22.8.2014.

Ovogodišnji Sonus festival donosi nam nastupe preko 50 eminentnih internacionalnih izvođača, koji će nastupiti u klubovima Papaya,Kalypso i Aquarius,a posjetitelji će pored klubskog ugođaja moći uživati i u boat-partyima uzduž obale otoka Paga i grada Novalje.

Za 5 dana i 5 nezaboravnih noći pobrinuti će se svjetski renomirani izvođači od kojih izdvajamo:

Chris Liebing, Dixon, Jamie Jones, Laurent Garnier, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, , Seth Troxler, te brojni drugi.

Posjetitelji festivala sa prostora ex YU i ove godine će moći na vrijeme kupiti svoju ulaznicu po posebnim cijenama ( naravno uz predočenje osobne iskaznice, putovnice ).Trenutno su u opticaju  regularne ulaznice za sve dane i noći festivala, po cijeni od 600,00 KN, kao i dnevne ulaznice u limitiranom izdanju, po cijeni od 225,00 kn ( ponedjeljak-četvrtak ) i 300,00 kn ( petak ).

Podijeli događaj: