Entrio

Solis Occasum: Planetarium

Solis Occasum: Planetarium

Astronomski Centar Rijeka, Rijeka

O događaju

SOLIS OCCASUM: PLANETARIUM
Zvjezdarnica, Rijeka • Galileo Bar
17.06. - 17:00 h 

Dnevni plesnjak s pogledom na suncem okupani Kvarner. Ovaj event nije fikcija. Nije fotografija koju ćete vidjeti na internetu, nego koju ćete biti u mogućnosti zabilježiti svojim fotoaparatom, a sve to uz najfiniju glazbenu selekciju dviju predvodnica domaće elektronske scene - Marine Karamarko i Ane Antonove.
Vrijeme za party je uvijek pravo, ali partijati se ne mora samo u noćnim satima i klupskim prostorima, kao što smo navikli u našem gradu tijekom godine. Ovoga puta spremamo party na predivnoj i nesvakidašnjoj lokaciji s pogledom na cijelu Rijeku i Kvarner - riječka Zvjezdarnica. Specifičnost eventa je njegov početak - ne kreće se poslije zalaska, nego ga dočekujemo i pozdravljamo dan u najboljem raspoloženju.
Ako vas je zaintrigiralo što znači naziv eventa, a sigurno je - SOLIS OCCASUM je zalazak sunca, a PLANETARIUM samo jedna od sjajnih lokacija gdje ova priča počinje.

Posebnost ove priče je live stream cijeloga događanja u realnome vremenu, a to će omogućiti ekipa Education tv-a koja je poznata po svojim live stream emisijama, a odradili su ih do sada i preko pedeset. Education tv je platforma za promicanje underground kulture u Zagrebu i jedina glazbena live stream  zajednica u Hrvatskoj.
Za fotografiju i dron bit će zadužen Igor Crnković iz PILOT MEDIA.

Osim ove privlačne lokacije i vizualne poslastice, vrlo bitan segment je i ono u čemu će uživati vaše uši - zvuk. Riječka KIMATIKA SOUND SYSTEMS dovodi FUNKTION ONE razglas.