SOBA ZA POGLEDE / ROOM FOR A VIEW

[OTKAZANO] SOBA ZA POGLEDE / ROOM FOR A VIEW

Urania - prostor kreacije, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Za detalje oko povrata novca i ostalih pitanja, molimo da se obratite direktno Organizatoru događaja na tena@urania.hr.

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za SOBA ZA POGLEDE / ROOM FOR A VIEW, 15.04.2020. u Urania - prostor kreacije, Zagreb

Predstava je odgođena i novi datum će biti uskoro objavljen.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin neće odgovarati, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 15.05.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

 

VIRGINIA WOOLF / IVANA BULJAN LEGATI

SOBA ZA POGLEDE / ROOM FOR A VIEW

Predstava Soba za poglede nastala je prema priči Virginije Woolf Nova haljina. Drama je to o promatranome izloženom pogledima drugih koji nisu uvijek tihi i pažljivi. Raširen i izrazito nepopularan fenomen tjeskobe i srama, elementi socijalne fobije kao posljedice nesnalaženja u dominantnim društvenim obrascima na događajima kojima često pridajemo veću pozornost nego što doista zaslužuju intrigantne su točke u svijetu prepunom happeninga i evenata u kojima je sve unaprijed određeno i likovno zadano.

Priča na posve dirljiv način probija u unutarnji, nestabilan život krhke, društveno (ne)angažirane, plašljive i u osamu povučene jedinke, stanovite Mabel Waring, koja naoko nevažanim događajem odlaska na zabavu u društvo kojemu zapravo ne pripada pokušava razbiti ciklus nesigurnosti i nemira koje osjeća pred drugim ljudima. Ona želi poraditi na svojoj nedruštvenosti. Suočena s posljedicom svojega izbora, stidljiva i gotovo nijema od usmjerenosti na vlastite nedostatke, prekomjerno opterećena dojmom koji ostavlja na druge ne uspijeva se uključiti u opći slijed večeri. No to nipošto ne znači da se njezin trud nije isplatio.