Smile Zagreb =)

[OTKAZANO] Smile Zagreb =)

location-iconJarun, Otok hrvatske mladeži, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Smile Zagreb =) , 25.09.2020. - 26.09.2020. u Jarun, Otok hrvatske mladeži, Zagreb

Događaj je odgođen sa 30.05.2020. na novi datum, 25.09.2020.

Ulaznice vrijede i za novi datum. Garantiramo da za povrat novca nema potrebe jer show ide dalje! Spremamo spektakl kakav vi i Zagreb zaslužujete! =) A ako vam iz nekog razloga novi datum ne odgovara:

Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije do 30.06.2020.

 

😊Smile Zagreb =) 😊
Vrijeme je za najveći sportsko glazbeni događaj godine! Festival SMILE koji je u Ljubljani u zadnjih nekoliko godina okupio više od 50 000 ljudi dolazi u Zagreb. Lokacija je dobro poznata, Jarun- Otok hrvatske mladeži gdje smo se 2018. družili na Holi festu. Osim što smo promijenili imidž, dodali smo i nove dnevne sportske aktivnosti te se pobrinuli da večernji program bude još bogatiji s još više domaćih i regionalnih DJ zvijezda. Ulaznice su službeno krenulo u prodaju i to po cijenama od 100 kuna samo za party i 130 kuna za party i utrku. Prodaju se isključivo preko sustava Entrio, a naš savjet je da požuriš s kupnjom! =)

Vidimo se 25.09.2020. gdje ćemo trčati obojani HOLI
bojama, a kasnije skupa napraviti najveći plesni podij u gradu! Kreni s nama u ludu avanturu i pridruži se SMILE naciji! =)

INFO: https://www.thesmilenation.com/zagreb/

!DOBNO OGRANIČENJE!
Maloljetnici također mogu posjetiti event, ali će u tom slučaju njihovi
roditelji ili pravni skrbnici snositi punu odgovornost pri kupnji karte.

Podijeli događaj: