Smijeh preko veze - prvi Entrio.stream.X događaj

Smijeh preko veze - prvi Entrio.stream.X događaj

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Smijeh preko veze - prvi Entrio.stream.X događaj, 15.05.2020.

Širimo Entrio na digitalne evente i predstavljamo ti Entrio.stream.X - novu platformu za virtualne događaje! Osim uobičajenog, jednosmjernog streaminga, pripremili smo ti i dvosmjerno LIVE iskustvo s komičarima!

Smijeh preko veze prvi je virtualni, interaktivni događaj koji će ti omogućiti izravno sudjelovanje u samom showu. Show je humanitarnog karaktera i sav prihod će se donirati udruzi Prava šapa

Smij se preko veze s Tinom Sedlarom, Markom Dejanovićem i Goranom Vinčićem. Uigrana je to ekipa koja je dosad nasmijala tisuće ljudi svojim showom pod nazivom Boca Istine. Živa istina! Istina je i da je jedan od njih Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od njih trojice nije baš sasvim normalan, znaju se redovno osramotiti i nije ih sram o tome pričati na pozornici. 


Tin Sedlar - posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda - dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za tebe ako si osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće te zabaviti ako smatraš da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) i neće biti tvoja “šalica čaja” ako “ono dole” zoveš “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča - praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... Uglavnom, ne miruje nikada.

Ne miruj ni ti, izravno sudjeluj u događaju, smij se i plješći najjače što možeš da te naši komičari što bolje čuju. 

Podrži naš novi koncept, doniraj i druži se s našim smiješnim trojcem.

Broj ulaznica je ograničen!

** Entrio.stream.X trenutno je u beta fazi stoga se unaprijed ispričavamo i zahvaljujemo na strpljenju ukoliko slučajno dođe do nekih tehničkih teškoća. Slobodno nam se javi s bilo kakvom sugestijom, primjedbom i pohvalom. 

 Uživaj u showu!

Podijeli događaj: