Slurp! Festival 2021

Slurp! Festival 2021

location-iconMartinska, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Slurp! Festival 2021, 30.07.2021. - 31.07.2021. u Martinska, Šibenik

Slurp! festival ove godine slavi desetogodišnjicu održavanja.

Slurp! festival predstavlja u tekućoj godini najaktualnije s domaće i regionalne elektroničke scene, uz probrane goste iz inozemstva.

U svom prvom velikom jubileju, festival ima humanitarni karakter, te će program činiti producenti i izvođači predstavljeni na nedavno objavljenom, kompilacijskom albumu "Healing Sounds - Croatia Earthquake Relief Project".

Podsjetimo, "Healing Sounds - Croatia Earthquake Relief Project" je dobrotvorni, kompilacijski album domaće elektroničke scene, sa ciljem prikupljanja financijskih sredstava za žrtve potresa. Album je objavljen u digitalnom formatu, dok se vinilno izdanje očekuje u dva dijela u nadolazećim mjesecima. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača projekta, i uz izdavačku podršku etikete PDV. Objavljen u travnju ove godine u digitalnom formatu, slijedi i vinilno izdanje u 2 dijela.

Link na album: https://orcd.co/healingsounds
Crowd-funding kampanja: https://gogetfunding.com/healing-sounds/

Kampanja traje do kraja godine, a ukupni ostvareni prihod uplaćivati će se na račun zaklade SOLIDARNA, za pomoć stradalima u potresu.

Na albumu se nalaze (abecednim redoslijedom): Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, VRH, Zarkoff

Točan popis, te rasposred nastupa izvođača po danima objaviti ćemo uskoro.

https://www.slurpfestival.com

https://www.facebook.com/Slurp.festival

https://twitter.com/SlurpFestival

Podijeli događaj: