Slavonski Brod:

Slavonski Brod: "Smijeh u teška vremena" - stand-up show SplickeScene

location-iconKAZALIŠNO KONCERTNA DVORANA “IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ”, Slavonski Brod

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Slavonski Brod: "Smijeh u teška vremena" - stand-up show SplickeScene, 05.05.2023. u KAZALIŠNO KONCERTNA DVORANA “IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ”, Slavonski Brod

Najbolji splitski stand-up komičari po prvi put stižu u Slavonski Brod! Ovom prilikom stižemo sa našim novim stand-up showom "Smijeh u teška vremena", a za vas će nastupati Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ivica Lazaneo, splitska komičarska trojka koja je ovaj show u proteklih dvije godine izvela diljem Hrvatske. Sam show sastavljen je od njihovih najnovijih iskustava, osvrta i anegdota kojima ovo čudno vrijeme i okolnosti oslikavaju humorističnim kistom i donose prijeko potrebno opuštanje, a prilika za novo druženje i 90 minuta smijeha na večeri dalmatinskog humora dolazi u petak 05. svibnja u 20h. Vidimo se!
CIJENA ULAZNICE: 10€ (75.35kn) 
Fizička prodaja:
➡ Ghetaldus Optika (Trg pobjede 29, Slavonski Brod // Radno vrijeme: Pon - Pet 08-19 / Sub 08-13)
➡ TISAK media SUPERNOVA ((Osječka ulica 284, Slavonski Brod // Radno vrijeme: Pon - Sub 09:21, ned 09-14)
➡ Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)

Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić, petak 05. svibnja u 20h, vidimo se!

Tko je/što je SplickaScena?
Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! :)

Ante Travizi -> VIDEO
VIŠE O KOMIČARIMA:

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje. 

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 8 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

UPITI I INFORMACIJE ➡ [email protected]

Vidimo se!

SplickaScena

Podijeli događaj: