Entrio

Pale Origins / MBurns (Good Vibrations S06E01)

Pale Origins / MBurns (Good Vibrations S06E01)

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

Već vas je pomalo zabrinulo kad ćete dobiti svoji naramak dobrih vibracija? Nema mjesta za brigu. Šesta sezona Good Vibrationsa ponudit će neke novitete, a najvažnije je istaknuti da program u sezoni 2017/18 više nije fiksiran ni za određeni klub kao ni dan u tjednu kojim će se održavati. Za sve ljubitelje modernijeg hc zvuka na otvorenju sezone pripremili smo pravu poslasticu iz Amerike - SLAVES - kojima će se pridružiti domaće uzdanice Pale Origins. Novo je i mjesto: Good Vibrations će se premijerno održati u Močvari. Kako drugačije započeti nego ponedjeljkom? Svakako već sada pribilježite 16. listopada u svojim kalendarima. Ulaznice će u pretprodaji koštati 45 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini. Do sada su izdali dva albuma: „Through Art We Are All Equals“ (2014) i „Routine Breathing“ (2015), dok će treći album „Beautfiul Death“ biti objavljen tijekom rujna i biti promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.
FB: https://www.youtube.com/watch?v=xPICk81yaBw
YT: https://www.facebook.com/officialslaves/

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl „Metamorph“ izdali su 2015., a krejam prošle godne objavljen je i EP „Embers“. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.
FB: https://www.facebook.com/PaleOrigins/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=QlIno2Iel7g

MBurns je metal četvorka iz Crikvenice/ Rijeke osnovana 2006. godine donosi moderne žestoke tonove prožete melodičnim dijelovima pod utjecajem velikog broja žanrova. Nije preporučljivo za one slabog srca kao ni obožavatelje lakih nota. Na ovomnastupu promoviraju novi materijal s drugog studijskog albuma koji izlazi ove jeseni. Album ce imati 12 pjesama od kojih su 10 kompletno nove a 2 starije "devil never cries" I "drowning in floods" su dobile preradu. Prvi singl izlazi ovih dana pa ćete ga imati priliku premijerno čuti prije koncerta!
FB: https://www.facebook.com/mburnsofficial/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=GayNpCs_dQg