SKOTNI VRAG promocija albuma + SFUMATO / Vintage

SKOTNI VRAG promocija albuma + SFUMATO / Vintage

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SKOTNI VRAG promocija albuma + SFUMATO / Vintage, 02.06.2022. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

MALI PETAK:
--------------
SKOTNI VRAG (prmocija albuma)
&
SFUMATO
četvrtak, 02.06.
Vintage Industral Bar
-----------------------


Četveročlani psihodelični rock bend Skotni Vrag novo je ime domaće alternativne scene, a predstavlja se istoimenim debi albumom „Skotni Vrag”, objavljenim za Dostavu Zvuka. Novo izdanje donosi žestoku kritiku društva upakiranu u ekscentrične stihove, progresivne gitarske dionice i zaigranu ritam sekciju te stimulira moždanu gimnastiku za sve one koji vole čitati između redaka.
Poigravajući se elementima indie i surf rocka, groovea, psihodelije, pa čak i jazza, Skotni Vrag pripremio je svojevrstan glazbeno-satirični igrokaz, čiji su protagonisti šarena bića u ogrtačima crvene, zelene, crne i plave boje.
Kroz jedanaest pjesama na hrvatskom jeziku otkriva se slojevitost u prenošenju poruke, što bend postiže stapanjem progresivnih melodija i stihova koji na momente ne bježe od vulgarnosti, no zahvaljujući spretnim verbalnim dosjetkama u isto vrijeme uspijevaju zarobiti bezbrižnost i uvući slušatelja u neobičan svijet vraga koji mijenja boje.


YouTube: https://bit.ly/SkotniVrag_yt
Deezer: https://bit.ly/SkotniVrag_dz
Spotify: https://spoti.fi/39BMrVb
Tidal: https://bit.ly/SkotniVrag_td
iTunes: https://apple.co/39yUNgb
BandCamp: https://bit.ly/SkotniVrag_bc
---


Sfumato je zagrebački schizo-funk bend, član muzičkog kolektiva jeboTon.
Nakon hvaljenog prvijenca "Walhali" u nedavno su AKC Attacku predstavili novi albuma "Knauf" a sad dolaze ponoviti show!


BC: https://sfumatozg.bandcamp.com/album/knauf
YT: https://youtu.be/-dmftmOGeMw

Ulaznice:
40kn pretprodaja / 45kn na dan


Prodaja:
- Dirty Old Shop (Tratinska 18)
- Entrio.hr :


* Program "MALI PETAK" sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


D♡Z

Podijeli događaj: