Sisak - Boca Istine stand up show

Sisak - Boca Istine stand up show

DOM KULTURE KRISTALNA KOCKA VEDRINE, Sisak

O događaju

#BocaIstine, stand up spektakl, napokon dolazi u Sisak. U četvrtak 24. listopada u 20.30h u Gradskom kazalištu Sisak počinje show koji trese dvorane diljem Hrvatske smijehom. 
------------------------------------------------------------
ULAZNICE:
- Online: entrio.hr, ovdje gore.  
- Offline:
Entrio prodajno mjesto:
GHETALDUS [108] - Kaufland Sisak
Zagrebačka 49A, Sisak
Radno vrijeme: Pon - Sub 08:00-20:00 / Ned 09:00-19:00
Kontakt: +385 44 400 848

Sat vremena prije predstave na blagajni
Dom kulture Kristalna kocka vedrine, Gradsko kazalište Sisak

UPAD:
- Ranoranioci 40kn - u prodaji do 10.10.
- Pretprodaja 50kn - u prodaji od 10.10. do 24.10.
- Na dan 60kn - u prodaji na dan, kao što kaže ime. Naravno, ako ostane neprodanih ulaznica.

BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara iz, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

KOMIČARI:
Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović#NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić#Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.