Silente @Park Orsula

Silente @Park Orsula

location-iconPark Orsula, Dubrovnik

Silente @Park Orsula

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica

1.50 EUR

pretprodaja_kategorija 1

22.00 EUR

pretprodaja_kategorija 1

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Silente @Park Orsula, 23.08.2024. u Park Orsula, Dubrovnik

Na najljepšoj dubrovačkoj ljetnoj pozornici Parka Orsule nastupiti će i naši veliki prijatelji, grupa Silente! Na široj glazbenoj sceni pojavljuju se 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Dvije godine kasnije objavljuju album Neće rijeka zrakom teći, a u 2018. najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album naziva Malo magle, malo mjesečine.
Sve pjesme Silente benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Lara Viktorija Ilić i violinistica Ivana Čuljak. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin.
10.lipnja 2022. objavljen je četvrti studijski album “IV”. Sadrži 10 novih pjesama, uključujući i singlove Mene moje uši lažu, Nikada ovako, Poljubi me za kraj, Idi. Posljednje izdanje benda je singl “Sve da ima neki način” objavljen 27. ožujka 2024.

Koncert grupe Silente započeti će nešto malo iza 22:00h, nešto kasnije od uobičajenog termina u kojemu inače započinjemo koncerte "Ljeto na Orsuli" jer moramo pričekati da se predstava u sklopu DLJI, a koja se u istom terminu odvija na Lokrumu, privede kraju! HVALA još jednom i pozdrav...

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.