Šibenik:

Šibenik: "To je ta šema" - Josip Škiljo Stand-up Comedy Show

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Šibenik: "To je ta šema" - Josip Škiljo Stand-up Comedy Show, 05.05.2022. u klub Azimut, Šibenik

Komičari SplickeScene nastavljaju svoja gostovanja u Šibeniku, a nakon zajedničkog povratničkog showa ovog puta će vas u Azimutu u solo izdanju nasmijavati Josip Škiljo koji izvodi svoj treći one man show "To je ta šema". Vidimo se u četvrtak 05. svibnja u 20:30h!

CIJENA ULAZNICE:
➡ 40kn 
(sigurno sjedeće mjesto u prostoriji u kojoj je pozornica)
➡ 30kn 
(ostale prostorije u kojima se nastup prati livestreamom putem projektora i platna)
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.
Ulaznice za ostale prostorije puštaju se u prodaju nakon što se rasproda prva kategorija ulaznica.
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Šibenik, Vukovarska 10); Ghetaldus Optika (Ante Šupuka 10); Ghetaldus Optika (Dalmare Centar), City Point (don Krste Stošića 1)
➡ Na dan showa na ulazu

O showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

INFORMACIJE na [email protected]

SplickaScena

Podijeli događaj: