ŠIBENIK: Oženjeni - HIT Stand Up Comedy Show by BIS comedy @HNK

ŠIBENIK: Oženjeni - HIT Stand Up Comedy Show by BIS comedy @HNK

location-iconHNK Šibenik, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ŠIBENIK: Oženjeni - HIT Stand Up Comedy Show by BIS comedy @HNK, 24.03.2023. u HNK Šibenik, Šibenik

BIS COMEDY PREDSTAVLJA:
HIT stand up comedy show "Oženjeni"

Tin Sedlar, Marko Dejanović, Admir Šećkanović i Hrvoje Krmelić s vama će podijeliti sve čari i probleme bračnog života uz teme o seksu, odnosima s našim boljim/gorim polovicama te o svemu što uz brak ide.

Cijena ulaznice: 10€ (75,34kn) u pretprodaji / 12€ (90,41kn) na dan showa

Entrio naplaćuje dodatnu naknadu po ulaznici od 1€

Vidimo se u HNK Šibenik 18. veljače 2023. u 20h!

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Šibenik, Vukovarska 10); Ghetaldus Optika (Ante Šupuka 10); Ghetaldus Optika (Dalmare Centar), City Point (don Krste Stošića 1); TISAKmedia Šibenik DALMARE (Ulica Velimira Škorpika 23)

O IZVOĐAČIMA:
Tin Sedlar:
Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.
Marko Dejanović:
Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.
Admir Šećkanović:
Zagrepčanin po svemu, a opet mu se ne priznaje. Zaručen već 100 godina. Za Dalmatinku. Zna sve o životu sa nekim tko je na više načina drugačiji od njega, em vjerski, em sjever jug, a najbitnije, spolno. Čovjek živi sa ženom, dijeli WC i ostatak kućanstva. Nije mu lako.
Hrvoje Krmelić:
Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga Oženili. Ali definitivno nije u braku! Ne želimo imati problema sa nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!
Vidimo se! #BIScomedy

 

Podijeli događaj: