Sex i  Glad - Tarik Filipović @ Križevci

Sex i Glad - Tarik Filipović @ Križevci

location-iconVelika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sex i Glad - Tarik Filipović @ Križevci, 05.03.2023. u Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

DOBAR IZLAZAK & POU KRIŽEVCI PREDSTAVLJAJU:
SEX & GLAD - Doktor za one stvari
05.03.2023. nedjelja, Križevci
Velika dvorana Hrvatskog doma
 
Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac Tarik Filipović, vodi gledatelje na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti.

 Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua.
“SEX & GLAD - Doktor za one stvari” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.

Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro...), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena.Upoznat ćete, ili prepoznati vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje ćemo pokušati otkloniti.

Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst  baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

 
INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Promotivna ulaznica: 10 EUR
Regularna ulaznica: 12 EUR 

• Ulaznice možete kupiti online na Entrio.hr te na prodajnim mjestima Entria (Mail Boxes Etc. u Križevcima)

Podijeli događaj: