Setcor XDay 2.0: The Next Level Cloud

Setcor XDay 2.0: The Next Level Cloud

location-iconWespa Business & Lounge, Green Gold, Zagreb

Setcor XDay 2.0: The Next Level Cloud

O događaju

Prijava odnosno registracija za Setcor XDay 2.0: The Next Level Cloud, 24.10.2023. u Wespa Business & Lounge, Green Gold, Zagreb

Spremni za revoluciju poslovanja?
Setcor XDay 2.0: The Next Level Cloud, događaj je koji ima ambiciju promijeniti način na koji razmišljamo o Cloud tehnologiji i poslovanju. XDay 2.0 nije obična tehnološka konferencija; to je inkubator inovacija, mjesto gdje se stručnjaci i poslovni lideri susreću kako bi oblikovali budućnost uspješnog poslovanja.

Otkrit ćete kako tvrtke i organizacije mogu optimizirati svoje troškove, ostvariti uštede i izgraditi otpornost u izazovnom poslovnom okruženju 21. stoljeća. Setcor, kao vodeća tvrtka u Hrvatskoj u pružanju Cloud rješenja, prepoznala je potrebu za platformom koja će predstaviti najnovija dostignuća i inovacije široj publici.

Očekuje vas raznovrstan program koji uključuje inspirativna predavanja i interaktivne panele te pruža priliku za vrijedno umrežavanje. Očekuje vas I veliki nagradni natječaj te After party u lounge baru. Također, osigurali smo VIP zone za uspostavljanje poslovnih kontakata i "Meet your Match" sastanke, kao priliku za sudionike da se povežu s potencijalnim poslovnim partnerima. Vidimo se!

Podijeli događaj: