Sergej Ćetković u Crikvenici!

Sergej Ćetković u Crikvenici!

location-iconGradska sportska dvorana Crikvenica, Crikvenica

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sergej Ćetković u Crikvenici!, 07.06.2024. u Gradska sportska dvorana Crikvenica, Crikvenica

Općenite informacije:

  • Djeca do 8 godina starosti ne plaćaju ulaznicu, no obvezna su biti u pratnji roditelja.
  • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na gratis ulaznicu, dok pratnja plaća  punu cijenu ulaznice. Za preuzimanje besplatne ulaznice kao i ulaznica za pratnju molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected] sa dokazom o invaliditetu.
  • U dvoranu NIJE DOZVOLJENO UNOSITI: hranu i piće, velike kišobrane, oštre predmete, profesionalnu foto i video opremu, te općenito predmete koji na bilo koji način mogu ugroziti sigurnost posjetitelja.

 

Nakon brojnih rasprodanih koncerata, Sergej Ćetković najavljuje svoj nastup 07.lipnja u sportskoj dvorani Crikvenica.

Popularni glazbenik i kantautor, koji je na sceni više od 20 godina, ispunit će dvoranu ljubavnim baladama, ali i pjesmama koje će sportsku dvoranu pretvoriti u veliki plesni podij.

Glazbeni put Ćetkovića započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. Profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a uskoro Sergej postaje jedan od najpoznatijih pjevača i u Hrvatskoj.

Izuzetno romantičan, samozatajan i velikodušan prema publici, oduševit će prisutne pozitivnom energijom i emotivnim izvedbama koje će dodatno ugrijati srca u toploj noći u Crikvenici.

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.