SEETech Hackathon

SEETech Hackathon

location-iconZIP.Factory coworking space, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za SEETech Hackathon, 13.12.2014. - 14.12.2014. u ZIP.Factory coworking space, Zagreb

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) uz podršku Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) poziva programere na sudjelovanje u kreativnom natjecanju SEETech Hackathon koji će se održati od 13. do 14. prosincau trajanju od 24 sata.

SEETech Hackathon ima za cilj izradu mobilne ili web aplikacije koja će odgovoriti na društveno koristan izazov za osiguranike Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). Pri otvaranju Hackathona obznanit će se zadatak za tročlane timove koji će u roku 24 sata imati priliku riješiti isti

izradom mobilne aplikacije za barem jednu mobilnu platformu (Android, iOS, Windows Phone) ili mobilne web aplikacije s dizajnom korisničkog sučelja usklađenim s vizualnim identitetom Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). Natjecatelji će sami odabrati tehnologiju razvoja, a dobiveno rješenje formirat će u otvorenom kodu (open source). Pobjedničko rješenje, odnosno aplikacija, bit će besplatna i namijenjena svim osiguranicima HZZO-a.

Susret programera organizira se u sklopu programa jugoistočna Europa, projekta Co-operation of science parks for the promotion of transnational market uptake R&D results and technologies by SMEs, SEETechnology, kojem je cilj poticati inovativno poduzetništvo.

Nagrada za pobjednički tim je 6.000 kuna, dok će HZZO nagraditi tri najbolja tima s ukupno devet vaučera u vrijednosti jednogodišnje police dopunskog zdravstvenog osiguranja, s rokom početka važenja u 2015. godini.

Hackathon se organizira ususret HAMAG-BICRO konferenciji 'Pristup financiranju i transfer znanja' koja će se održati 15. i 16. prosinca 2014. godine u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb. Na konferenciji će pobjedničke timove proglasiti ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras.

Program hackanthon-a započinje u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) od 13.prosinca u 10:00 i traje do 14. prosinca u 10:00.

Prijaviti se možete do 10. prosinca 2014. u 23:59 sati. Odabrani timovi će 12. prosinca dobiti sve potrebite informacije putem elektroničke pošte.

Sretno programiranje!

Podijeli događaj: