Sean Johnston u The Garden Brewery

Sean Johnston u The Garden Brewery

The Garden Brewery, Zagreb

O događaju

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa Andrewa Weatheralla, The Garden Brewery dovodi njegovog partnera u organizaciji večeri "A Love From Outer Space", a sjajni Sean Johnston će nastupiti u petak 2. veljače 2018.

Jedan od najcjenjenijih selektora u glazbenoj industriji i istaknuti član disco plesne zajednice, Sean Johnston kreira zvučne pejzaže bilo u njegovoj vlastitoj produkciji ili za gramofonima birajući sjajnu glazbu koja nema cijenu.

Odrastao u Yorkshireu, od formativnih godina se bavi DJ-ingom, a od tada je njegovo ime bilo simbol za sve od acid-house veterana, techno borca, alpinista, ili pak disco konzultanta, nastupao je u najboljim klubovima Londona, Berlina, festivalima po francuskim dvorcima ili hrvatskoj obali, ali vlastita produkcija i legendarna klupska večer su ga učinili svjetski poznatim.

90-ih upoznaje Andrew Weatheralla, kada je dvojac shvatio da gaje istu privrženost prema sporijim ritmovima, disko, kozmičkim i psihodeličnim melodijama, te je upravo tako začeta glazbena večer A Love From Outer Space. Jedna od najpoznatijih modernih klupskih večeri odolijeva zaboravu, bazira se na 25 godina kolekcionarstva dvojice legendarnih zaljubljenika u glazbu, a stoji za oazu sporosti u ubrzanom vremenu, nikada ne prelazeći 122bpm-a uz progressive house, techno 90-ih, disco, psihodeliju, kraut-rock, ambient, dub ili un-disco.

U ovoj sjajnoj večeri pridružuje mu se Dean Sunshine Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovjek iza Dark Disco programa, zagrebački Felver, kao i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi.

Ovaj nastup je početak i sjajne nove godine gostovanja koja će se održati u zagrebačkoj The Garden Brewery na Žitnjaku. Jedinstveni prostor prati i prepoznatljivi The Garden zvuk koji ovu godinu obećava odlična imena svakog mjeseca do ljeta, ikone žanrova, legende klupske glazbe, kao i večeri posvećene festivalima Love International, Soundwave i Defected.

Ulaznice
Ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 50 kn, dok će na dan nastupa biti 70 kn. Dostupne su na Entrio.hr.