Sara Renar - zagrebačka koncertna promocija albuma

Sara Renar - zagrebačka koncertna promocija albuma "Šuti i Pjevaj"

AQUARIUS Klub, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Sara Renar + poklon

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

60.00 kn
Uz kupljenu ulaznicu poklanjamo CD album "Šuti i Pjevaj"
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

SARA RENAR: ZAGREBAČKA KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA "ŠUTI I PJEVAJ"

Koncertom Sare Renar koji će se održati u petak 14. svibnja klub Aquarius uključuje se u akciju “Jer svirati se mora” potaknutu iz Hrvatske glazbene unije i Ministarstva kulture i medija RH.

Prostrana otvorena terasa Aquariusa u ugodnom ambijentu Jarunskog jezera pravo je mjesto za istinsko uživanje u glazbi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih zbog pandemije Covida-19.   

Kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar u Aquariusu će  predstaviti svoj četvrti studijski album, kako sama kaže, posebnim koncertom za zagrebačku publiku. "Rad na albumu je obilježen pandemijom i raditi koncerte u ova suluda vremena poseban je izazov ali i ogromna motivacija. Obzirom da je ipak riječ o promociji albuma i premijernom izvođenju nekih pjesama, ovom nastupu pristupam s posebnom pažnjom i koncert će biti nešto širem sastavu muzičara na pozornici što me posebno veseli. A ako sam u nešto još više uvjerena nego ranije to je da nam je muzika svima potrebna kao i taj poseban prijenos energije uživo. S nestrpljenjem iščekujem nastup i radost dijeljenja glazbe s publikom.

Prije nastupa Sare Renar publici će se predstaviti producentica albuma “Šuti i pjevaj” Ivona Eterović aka Tonota sa svojim ambijentalnim live actom. 

gratis CD “Šuti I pjevaj” za najbržih 30 kupaca

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora