SAMO CRNJACI by LAJNAP - stand-up comedy show

SAMO CRNJACI by LAJNAP - stand-up comedy show

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SAMO CRNJACI by LAJNAP - stand-up comedy show, 03.06.2023. u Klub Sax!, Zagreb

Show koji će vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom.

Dobrodošli na večer crnog humora Lajnap ekipe! >:)

-----------------------------------------------

ŠTO SU SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE?
U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.

Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću. 

SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE - 3.6. u 20:30 sati u zagrebačkom klubu SAX!


-----------------------------------------------

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 7.96 EUR (ravno 60HRK kao i prije)
Na dan - 9.29 EUR (ravno 70HRK kao i prije)

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria
https://www.entrio.hr/outlets

• Stolovi primaju četiri osobe. Ako vas je dvoje, šansa je da ćete sjediti s još dvoje ljudi. Veće skupine (4+ osoba) molimo da sjednu u separee koji primaju do 8 ljudi. Hvala vam na razumijevanju.

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajete privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

• Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 19:30h, show kreće u 20:30h. U slučaju ranijeg showa vrata se otvaraju u 20:10 sati.

• Molimo da poštujete sve mjere zdravstvene zaštite. Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje. DOBRODOŠLI!

-----------------------------------------------

ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski Koza (trenutno u Londonu), Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol

Podijeli događaj: