SAMO CRNJACI by LAJNAP

SAMO CRNJACI by LAJNAP

DOM HV SPLIT DV LORA, Split

O događaju


LAJNAP COMEDY tematska predstava - SAMO
CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE

Show koji će vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom. 
Dobrodošli na večer crnog humora Lajnap ekipe! >:)

ŠTO SU SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE?
U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.

Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću. 

SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE - 37.11. u 19 sati u LORI

INFORMACIJE O ULAZNICAMA -
EARLYBIRD - do 01.11. - 60kn
PRETPRODAJA -OD 01.11. . 80kn
NA DAN - 100kn


Prodajna mjesta Entria u Splitu:
GHETALDUS, City Centar Split, Vukovarska 207 • GHETALDUS, Marmontova 8 • Dancing Bear - Split, Dioklecijanova 6 • GHETALDUS, Trg Braće Radića 10

KONTAKT: 0916055569

Tko prvi njegovo. :) 
Vrata se otvaraju od 18.30h, show kreće u 19h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen. 
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.

ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać ŠarićTomislav Kozačinski Koza (trenutno u Londonu), Vlatko ŠtamparSaša Turković i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol