SAMO ALEKS - Aleks Curać Šarić - improv comedy show - by LAJNAP

SAMO ALEKS - Aleks Curać Šarić - improv comedy show - by LAJNAP

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SAMO ALEKS - Aleks Curać Šarić - improv comedy show - by LAJNAP, 16.06.2023. u Klub Sax!, Zagreb

NEŠTO novo, nešto drugačije! Zadnja izvedba za ovu sezonu!

Do sada uvijek rasprodan show, potpuno improviziran uz pomoć - publike! 16.6.2023. u Klubu SAX u Zagrebu planiram održati svoju novu izvedbu potpuno improviziranog nastupa gdje publika je jednako bitna i gdje odgovori publike određuju smjer nastupa.

U svakom showu ima improvizacije, ali u ovome je SAMO improvizacija. Dugo sam razmišljao da se okušam u ovome i vrijeme je napokon došlo.

Kroz razna pitanja i komunikaciju sa publikom želim izgraditi show koji će svaki puta biti drugačiji i jedinstven, ali i ono najbitnije - smiješan.
Teme su nam neograničene, ali koje god si godište znam da te zanima kako je komičaru koji se mora snaći na pozornici u istom trenutku kada mu netko dobaci nešto.

Vidimo se, a do tada možeš se zagrijati na mojem Youtube kanalu: https://www.youtube.com/channel/AleksCuracSaric/ 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.